Algemeen

Het bestuur van K.S.K. Oostnieuwkerke bestaat uit 2 werkgroepen. 

Enerzijds is er de “beheerraad” die bestaat uit de officiële bestuurders van de VZW en instaat voor het financiële beheer van de complete vereniging. Anderzijds is er een dagelijks bestuur die zoals de naam zegt, instaat voor het dagelijkse reilen en zeilen van de vereniging. In dit dagelijks bestuur zetelen er vertegenwoordigers van zowat alle ploegen, de materiaal -en terreinverantwoordelijken, losse medewerkers en enkele leden van de beheerraad.

Zowel de beheerraad als het dagelijks bestuur zitten maandelijks samen rond de tafel om de werking van onze vereniging in goede banen te leiden. 

Beheerraad

De beheerraad is samengesteld uit de 7 officiële bestuurders van de vzw die worden bijgestaan door enkele ex-bestuurders.

  • Voorzitter : Dhr. Geerolf Dimitri
  • Secretaris – Gerechtigd correspondent KBVB : Dhr. Lapere Julien
  • Bestuurder : Dhr. Gevaert Rik
  • Bestuurder : Dhr. Eeckhout Philip
  • Bestuurder : Dhr. Samyn Frank
  • Bestuurder : Dhr. Eeckhout Kristof
  • Bestuurder : Dhr. Vandeputte Bart

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur bestaat op heden uit onder andere volgende personen: 

Edwin Eeckhout (jeugdsecretaris), David Vergote (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding – TVJO), Pedro Geeraert (medisch beleid), Gerdi Carels, Davy Parmentier, Serge Gouwy (verantwoordelijke kledij), Dorine Staessens, Frank Vandewalle (terrein -en materiaalverantwoordelijke), Sander Fieuw, Filip Claus, Gerdy Kerkhof, Geert Cuvelier (verantwoordelijke clubscheidsrechters), Andy Herman (afgevaardigde eerste elftal), Patrick Huyghe, Gerdi Verlinde, Luc Vergote, Kristel Derycke, Thierry Desender (kantine), Rudi Lamote,… aangevuld met enkele leden van de beheerraad.

Scroll naar top
KSK Oostnieuwkerke

nu al weg?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niks meer over KSK Oostnieuwkerke. We zullen je niet spammen, beloofd!

* vereist