Frank Vandewalle

Vrijwilliger van de maand – Frank Vandewalle

Door weer en wind , sneeuw of regen, op KSK Oostnieuwkerke kom je steeds Frank tegen, onze ” kotjeskusker”. Maar Frank doet veel meer dan dat… Ondertussen is hij onmisbaar geworden voor onze ploeg. Wij laten hem aan het woord:

Frank:

Één drietal jaren geleden werd ik aangesproken door Patrick Huyghe, die het “duiveltje doe het al” is van KSK Oostnieuwkerke, om in navolging van Robert Bardyn de kleedkamers te kuisen. 
Ik heb dit aanvaard, omdat ik enkel nog progressief werk in het maatwerkbedrijf Mariasteen. Dit doe ik dagelijks en is dus ideaal te combineren. Maar stilletjes aan doe ik al meerdere functies, oa meehelpen in de kantine als het druk is. Op wedstrijddagen zorg ik ervoor dat alles kant en klaar staat van bevoorrading voor de spelers tijdens de rust.
PASSIE
Ondertussen  is dit een ware passie geworden, met het wederzijds respect van iedereen, maar vooral van onze eerste ploeg. Ik ben werkelijk helemaal opgenomen in de volledige ploeg en achter iedere gewonnen wedstrijd mag ik meevieren in de kleedkamer met de spelers. Ook voor onze trainer heb ik enorm veel respect. Hij heeft ons van ver terug laten komen en misschien spelen we dit jaar wel kampioen!
TEAMWORK & RESPECT

 

Kampioen spelen zou de kers op de taart zijn. Ik leef er in ieder geval en met veel motivatie naartoe.. Daarom doe ik het allemaal zo graag: teamwork, erbij horen, het respect en de appreciatie die je krijgt… voor mij is dit een echte drijfveer om mij in te zetten voor de club. 

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven
KSK Oostnieuwkerke

nu al weg?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niks meer over KSK Oostnieuwkerke. We zullen je niet spammen, beloofd!

* vereist