Wijnverkoop t.v.v. de jeugdwerking

Net zoals elk jaar is er ook dit jaar een wijnactie ten voordele van de dagelijkse werking van onze club. Er worden topwijnen verkocht aan een goede prijs. Ideaal om thuis met de familie eindjaar te vieren.

Vanaf de aankoop van 6 flessen ontvang je een gratis ingangsticket voor een thuiswedstrijd van KSV Cercle Brugge in de Pro League (tijdens het huidig of het volgende seizoen; afhankelijk van de mogelijkheden ivm covid-19).

De beste verkoper (volgens het aantal flesssen) krijgt een magnumfles aangeboden, geschonken door de Poperingse Wijncentrale.

BESTELLEN

Bestellen kan via mail naar secretariaat@kskoostnieuwkerke.be of via sms/whatsapp naar 0478 52 57 96 met vermelding van uw naam / hoeveelheid / soort en gewenste afhaaldatum. Graag ook vermelden of u uw betaling wenst te voldoen via overschrijving dan wel cash bij afhaling. Wij geven omwille van COVID-19 de absolute voorkeur aan overschrijving.

BETALEN

Betaling via overschrijving op rekening BE76 8804 9944 8195 van SK Oostnieuwkerke vzw

De wijn kan pas na betaling afgehaald worden. In uitzonderlijke omstandigheden (minder mobiele of zieke mensen) kan de wijn thuis gebracht worden.

Afhaaldata op 23 en 30 december 2020 en 6 januari 2021 in de kantine van K.S.K. Oostnieuwkerke telkens tussen 18u30 en 20u00.

Deel dit bericht

Scroll naar boven
KSK Oostnieuwkerke

nu al weg?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niks meer over KSK Oostnieuwkerke. We zullen je niet spammen, beloofd!

* vereist