gruens fussballfeld

UPDATE corona-maatregelen

Op 1 augustus werden er strengere maatregelen uitgevaardigd door de Gemeente Staden, naast de maatregelen reeds genomen door de nationale veiligheidsraad, om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan.

Volgende maatregelen hebben concreet betrekking op de werking van onze club en worden als volgt vertaald naar de werking van deze club:

  • Sportwedstrijden op de sportterreinen en in de openbare gebouwen worden geannuleerd voorlopig tot en met dinsdag 25 augustus 2020.

Naast de annulatie van ALLE wedstrijden voor alle leeftijdscategorieën (van U6 tem Eerste efltal) werd op maandag 3 augustus bijkomend beslist dat ALLE activiteiten op het Oostnieuwkerkse sportcomplex worden verboden tot en met zondag 16 augustus. Dit wil zeggen dat er tot die zondag GEEN trainingen, wedstrijden, samenkomsten kunnen plaatsvinden op de terreinen van K.S.K. Oostnieuwkerke.

Op zondag 16 augustus wordt de huidige situatie herbekeken door het bestuur om vanaf 17 augustus eventueel trainingen terug toe te laten ten einde de voorbereiding op de – op heden – geplande herstart op 26 augustus toe te laten.

Indien trainingen vanaf 17 augustus terug zullen worden toegelaten, wordt hierover vooraf gecommuniceerd via onze website en onze facebookpagina. Praktisch gezien zal onze TVJO (David Vergote) en de betrokken trainer overleggen of en hoe er kan getraind worden vanaf 17 augustus 2020.

Deel dit bericht

Scroll naar top
KSK Oostnieuwkerke

nu al weg?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en mis niks meer over KSK Oostnieuwkerke. We zullen je niet spammen, beloofd!

* vereist